adrian banu fotograf de familie 38

Sesiune foto in lanul de maci

Dupa luni de zile de izolare la domiciliu, distantare sociala si, in general, renuntare la cam tot ceea cea insemna viata noastra sociala de pana la aparitia pandemiei de COVID-19, intr-o zi frumoasa de mai am pornit timid catre un superb lan de maci, situat in apropierea casei noastre, pentru o sesiune foto de familie.

Se intampla, evident, dupa incheierea starii de urgenta care ne limitase pana atunci deplasarile, iar noi ne simteam oarecum stingheri sa fim din nou plecati “atat de departe” – eram, de fapt, la mai putin de 1 kilometru de casa…

Perioada de izolare a fost, fara indoiala, una dintre cele mai stranii, complicate si neplacute situatii pe care am trait-o – la fel cum, sunt sigur, a fost si pentru cei mai multi dintre voi – si ne doream sa o lasam in urma cat mai repede cu putinta! Asa ca iesirea la plimbare si fotografii impreuna cu sotia mea si fiica noastra a fost o adevarata binecuvantare. Unde mai pui ca vremea era fantastica, iar macii… de vis!


Acum, ca vara e aici si ne imbie la plimbari si momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi, va invit la o sesiune foto lifestyle de familie, in aer liber, pentru ca natura ne-a lipsit atat de mult! Contactati-ma pentru programari.

Share: